Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Постижение си е, що да не се похвалиш.
    И аз съм принуден да извършвам такива геройства понякога - работя в центъра, а пред дома за два блока с по 103 апартамента има около 50-тина паркоместа.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Затиснали са те
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Затиснали са те
        М..не. Паркирах. Имам и свидетели

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Стига ве, ти си кат факир.
          Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Не, че се хваля, но.................

Тц...не си прибрал задницата.Нещо хич те няма в успоредното /софийско/ паркиране!
            Мисля че е време за опреснителни курсове.Имам познат...
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

М..не. Паркирах. Имам и свидетели
              Съгласен съм, че си паркирал пред свидетели, но преди да дойдат другите две коли или си я вкарал там с палетна количка.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Бъзикайте се неверници!

Празното място е около 5 см. 4 отзад и 1 отпред.
                Паркирането е извършено на 9 хода (5 назад и 4 напред).

Истината е, че нямаше да се напъвам да правя това, ако не трябваше да пускам ток за поялника с кабел от балкона.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Бъзикайте се неверници!

Празното място е около 5 см. 4 отзад и 1 отпред.
                  Паркирането е извършено на 9 хода (5 назад и 4 напред).

Истината е, че нямаше да се напъвам да правя това, ако не трябваше да пускам ток за поялника с кабел от балкона.
                  Колко ти взе паяка да я пусне там?
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• абе сори за тъпия въпрос ама каде ми се намира антената щото нямам на тавана а ми стана многоооо интересно каде е :Д
                    Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

• Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщение
                      абе сори за тъпия въпрос ама каде ми се намира антената щото нямам на тавана а ми стана многоооо интересно каде е :Д
                      Най-горните писти над нагревателя на задното стъкло са антената.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• каде са я скрили тея мръсници аз да се пуля и да се чудя каде е :Д
                        Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

• Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщение
                          каде са я скрили тея мръсници аз да се пуля и да се чудя каде е :Д
                          Като разгледаш нагревателя на задното стъкло, ще видиш, че по средата на стъклото има една вертикална писта, която свързва няколко хоризонтални. Тази група писти е нагревателя. Хоризонталните писти над нагревателя са антената. В едната странична колонка има съгласуващ елемент и антенен усилвател. От него тръгва коаксиален кабел към ICS - а.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• аха мн благодаря ся вече знам къде е :Д

Comment

• Хора,как да си реша проблема с постоянното свете на AIR BAG лампата на таблото?Изчистват ми я сигурно за 5ти път...и след ден,два пак светва,и не гасне.
                              И,някой знае ли как може да се реши проблема със скърцащите кори на вратите?...подлудяват ме.

Comment

• Казаха ли ти заради какво е светнала лампата на ербега?

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X